dilluns, 23 de setembre del 2013

CERVERA

22 de setembre
Cervera, 10ena jornada del Campionat de la Terra Ferma

Les colles Verge del Miracle de Balaguer i Somni s’imposen a Cervera

L’absència de les dues colles líders marca el concurs de la capital de la Segarra 

Marc Rovira | Responsable de comunicació
www.sardalleida.org
                                                                                                 Imatge: Marc Rovira

Cervera ha acollit una nova prova del 39è Concurs de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, un concurs que s’ha adjudicat la colla Verge del Miracle de Balaguer, empatats a punts amb la colla Somni, del Grup Sardanista Montserrat. La colla Xalem de Bellvís s’ha quedat amb la tercera posició i els Aires d’Or de Sant Pedor, la colla convidada, ha acabat quarta. La Sol Ixent, de Vilanova de Bellpuig, els Jovencells de Cervera i la Ferma de Ponent, de Bellpuig, han completat la classificació. La cita, que ha permès gaudir d’un temps estiuenc, ha estat marcada per l’absència de les dues colles líders del Campionat, la Dolç Infern i l’Estol-Espígol, que han assistit a una nova prova del Bàsic d’Honor a Barcelona.

                                               Imatge: Marc Rovira 

La sardana revessa, ‘No ho vegis gris’ de Joan Manuel Caños, no ha estat descoberta per cap colla completament, tan sols els llargs per la Sol Ixent de Vilanova, i els curts per la Smoni, la Verge del Miracle i els Demà Jovencells. En punts lliures s’ha interpretat el tema de ‘Pal de Paller’, de Ricard Viladesau, i la Somni i la Guspira, han competit entre ells i ha acabat guanyant la primera.
 
A Cervera, de Festa Major, també han participat tres colles en la categoria alevina. L’Escarlata i els Dimoniets, del Grup Sardanista Montserrat, han encapçalat la classificació mentre que l’Esclat de Joventut, de Cervera, s’ha hagut de conformar amb la tercera i última posició. En la categoria infantil, els Demà Jovencells de Cervera han guanyat la secció infantil del Grup Sardanista Estol i la Guspira de Lleida.
  
 
 
 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada