diumenge, 20 d’octubre del 2013

PREIXANA

20 d'octubre de 2013
12ena Jornada del Campionat de la Terra Ferma


La Dolç Infern es manté infal·lible a dos concursos de la final del campionat
 
La colla Estol-Espígol tampoc no cedeix i es manté al darrera dels de Lleida

Marc Rovira | Responsable de comunicació
 
Fotos: Damian Romero
 
Preixana ha estat l'escenari de l'antepenúltim concurs del Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida. El Grup Sardanista Montserrat no ha fallat a la cita i la colla Dolç Infern s'ha tornat a adjudicar la primera posició, mantenint així el lideratge de la classificació que han anat teixint concurs rere concurs.
 
 
A Preixana tampoc han defallit els sardanistes d'Agramunt. La colla Estol-Espígol ha tornat a aconseguir el segon lloc i manté la persecució dels líders dues proves abans de finalitzar el campionat. Els Xalem de Bellvís, la Somni de Lleida, la Font de Valldans de Ponts i la Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig els han seguit a la classificació que tancaven la Ferma de Ponent de Bellpuig, la Brut Natura de les Borges Blanques i per últim, els Jovencells de Cervera.
 
 
Cinc colles han desxifrat la sardana revessa (Estol-Espígol, els Jovencells, la Sol Ixent, l'Escarlata i la Dolç Infern), un tema de Rafael Figueres. A la sardana de punts lliures, la Dolç Infern també ha encapçalat la classificació, seguida dels Estol-espígol, la Somni i la Brut Natura.
 
 
En la categoria alevina, l'Escarlata ha superat els Dimoniets, mentre que la Guspira s'ha imposat al Grup Sardanista Estol d'Agramunt i als Demà Jovencells de Cervera, en la categoria infantil.
 
Diumenge vinent, Bellvís acollirà el penúltim concurs del Campionat i ja no serà fins al 9 de novembre, que Balaguer tancarà la temporada competitiva de sardanes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada